Szemezgető


általános méret 195 x 67 cm- 37 000 Ft


Kérhető más méretben is.
Valamivel egyedibbé tennéd? Kérj tervet hozzá.
gyermekfalvedo@gmail.com
+36208280388

Visszajelzés:
"Megérkezett!! :)
Zéti, mikor meglátta, arcára kiült a mosoly. Ezen van minden.. ez is, az is....
Köszönjük szépen
Minden jót!
Ági"

" Megérkezett a falvédő, nagyon köszönjük! Csongi sikítva örült neki, és gyorsan minden állatot végigmutogatott rajta :))"

Már a felszerelés előtt az egész rokonság a csodájára járt a munkádnak. Tapogatták, dicsérték az anyagát, az eltalált színeket, egyszóval mindenki elismerte, hogy kiváló munka. Aztán egy délelőtt a férjem és apukám feltették a falra,aztán beküldtük Zsombort (3,5 éves), hogy hozzon ki valamit a szobájából, miközben a család egyik fele mint paparazzi lapult odabent, csőre töltött kamerákkal... ezt látnod kellett volna! Zsombor besétált, és egyből megakadt a szeme a falon. Vagy fél percet csak állt, jártatta rajta a szemét tátott szájjal, de egy hangot nem adott, majd egyszer csak körbe nézett, felugrott az ágyára, belefúrta a fejét a takarójába és elkezdett nevetni. Ekkor próbáltuk neki előadni, hogy ez a névnapi ajándéka, de csak nehezen sikerült, mert felpattant és elkezdte sorolni, mi minden van a falvédőn... azóta van egy Terka nevű tehenünk, egy Bogáncs nevű kecskénk, sőt Zsombor megállapította, hogy a lo pont olyan, mint a nagyapjáé (és tényleg).
Képet még nem készítettünk, csak videót, de szívesen küldök, amint lesz. Egyelőre még meg kell emelnünk a kiságyat, mert kicsit magasra lett téve a falvédő, mondjuk úgy, hogy jelenleg inkább falikép. A férfi szakasz szerint ugyanis kár lett volna egy centit is takarni belőle...így viszont pont a falat nem védi.

Még egyszer köszönjük, hogy segítettél örömöt szerezni a kisfiunknak, és bővülő vevőkört, valamint további hasonló remekműveket kívánunk Neked!
Szeretettel: Janka"

MegosztásKapcsolat

Eck Kata 
 gyermekfalvedo@gmail.com 
Telefonszám: +36 20 828 0388

Albumok

Popular tags

Random image

Available RSS feeds